Benieuwd naar jouw kwaliteiten?

Ken jij jezelf als persoon?
Wat is jouw grote kracht?
Wat zijn jouw voorkeuren, sterktes en valkuilen?

Herken jij de kracht van anderen?
Wil jij effectiever worden in de verbinding en communicatie met anderen?

Deze Insights Discovery® workshop geeft een diepgaand inzicht in jezelf en in anderen. Je leert er hoe je de gedragsvoorkeuren in anderen kan herkennen om effectiever te communiceren en te verbinden en om snel en performant te kunnen samenwerken.

Over Insights Discovery®

Insights Discovery® is een model dat vertrekt vanuit persoonlijke voorkeuren. Het model bouwt voort op het werk van Carl Jung (psychiater en psycholoog). Insights staat bekend om haar gebruik van de vier basiskleuren: vurig rood, stralend geel, zacht groen en helder blauw. Het is een middel om zelfinzicht, effectieve communicatie en teamontwikkeling te bevorderen.

Visionata gebruikt Insights Discovery® bijna dagdagelijks als een betrouwbaar en statistisch gevalideerd instrument binnen bedrijven en voor individuele coachings om trainees meer inzicht te doen krijgen in hun voorkeuren en persoonlijkheid. Voor het eerst zet Visionata haar deuren graag open voor geïnteresseerden die via hun organisatie niet zomaar de kans krijgen om een workshop te volgen.

Insights kleuren


Hoe gaan we te werk?

Vooraf aan de workshop vul je een online vragenlijst in (max. 20 minuten). Aan de hand van jouw antwoorden ontvang je jouw persoonlijk Insights Discovery® Profiel (document van ± 20 pagina’s). Dit profiel geeft zicht op jouw eigen voorkeursstijl en aanknopingspunten en tips voor jouw persoonlijke ontwikkeling.

Op de eendaagse workshop die daarop volgt, krijg je uitleg over de betekenis en toepassingsmogelijkheden van Insights Discovery®. In kleine groep ervaar je de dynamiek van de vier verschillende basiskleuren en jouw achterliggende voorkeuren. Met oefeningen en praktische tips worden jouw nieuwe inzichten concreet gemaakt.


Praktische informatie

Voor wie?

De workshop is een must voor iedereen die zich wil verdiepen in zichzelf en anderen, voor iedereen die zijn verschillen en die van anderen wil leren herkennen om te kunnen afstemmen op collega’s en familie, voor iedereen die persoonlijk en professioneel wil groeien.

Coach: Ivie Cardinaels

Ivie heeft als gecertifieerde Insights Discovery® coach jarenlange ervaring in het begeleiden van groepen en individuen. Doelgericht, no-nonsense en gedreven zijn kernwoorden die haar manier van coachen beschrijven.

Wanneer?

Maandag 26 november 2018

Programma

09:00   Ontvangst met koffie en thee
09:30   Start van de workshop
13:00   Lunch
17:00   Einde

Waar?

De workshop gaat door in de nieuwe Zuiderzaal van de unieke en rustig gelegen Kasteelhoeve van Wange. De Kasteelhoeve staat bekend om haar huiselijke sfeer en ambachtelijke keuken die heerlijke vegetarische gerechten serveert.

Kasteelhoeve Wange
Eliksemstraat 26
3400 Wange (Landen)

Prijs 

De prijs voor de workshop bedraagt € 450,- (excl. BTW) en is inclusief:
– Online vragenlijst Insights Discovery®
– Uitgebreid persoonlijk profiel en werkboek
– Workshop in een kleine groep (5 tot 12 deelnemers)
– Lunch
– Koffie, thee, dranken tijdens de workshop


Schrijf je in voor deze workshop!

Vul dit inschrijvingsformulier in, en we bevestigen je inschrijving zo snel mogelijk samen met de betalingsinformatie.