Keep your head up!

Prikkel en ontwikkel je team nu ook digitaal
Een digitale teamaanpak met 5 actuele thema's om ook vandaag constructief samen te werken en als team het verschil te maken!

Insights Discovery persoonlijk profiel

Een grote inzicht in jezelf en je interactie met anderen

Insights Discovery is een betrouwbaar en uitgebreid hulpmiddel in het leren kennen van je eigen voorkeurstijl in al zijn nuances en te begrijpen welke invloed het heeft op de team- en werkrelaties. Het profiel biedt handvatten voor verbetering van je effectiviteit, zowel op persoonlijk als op professioneel niveau.

Het invullen van de onlinevragenlijst neemt gemiddeld 20 minuten in beslag. Daarnaast wordt er een terugkoppeling van het profiel georganiseerd door een Insights Discovery geaccrediteerde practitioner. Dit is een individueel coachingsmoment (virtueel of live) van zo’n 1,5 – 2 uur.

ons tarief is inclusief persoonlijk profiel, materiaal en terugkoppelingsgesprek en excl. BTW.

We hebben ook een digitale vorm om dit met je team te doen, vraag ons meer informatie hierover via ivie@visionata.be 

Pitstopcoaching

Pitstopcoaching

Wil je een videocoaching op afroep, kort, concreet en krachtig? Via Skype of Zoom kan je een uur coaching boeken, jij vertelt ons de uitdaging waar je voor staat of de doelstelling die je wil bereiken en wij coachen je naar 3 frisse ideeën om actie te ondernemen.

Sterk team

Smoothie voor je team

Vanuit onze ‘prettig confronterende’ stijl & ‘op een luchtige manier naar de essentie’ hebben we interactieve teamsessies van 120’ ontworpen