Ivie is een vat vol energie en positivisme, gedreven door passie om het beste in mensen & organisaties naar boven te halen.

Heb alleen maar fijne ervaringen met Ivie, zowel na individuele als na groepssessies. 

Telkens weer slaagt ze erin om haarscherpe inzichten te geven in wie je bent, wat je drijft, hoe je kan groeien, hoe je valkuilen kan voor vermijden en hoe het beste te fungeren in een bepaalde groepsdynamiek. 

Ze reikt tastbare handvaten aan om ook daadwerkelijk actie te kunnen ondernemen.

Haar rijke dosis mensenkennis, ondersteund door het solide Insights model, gecombineerd met haar business achtergrond, maken van Ivie een unieke coach.

Een sessie met Ivie is het mooiste cadeau voor jezelf, én voor je organisatie.

Nathalie Rahbani
Director Brand, Media & Communications at Telenet

Ik was initieel sceptisch omdat ik me altijd vragen stel bij persoonlijkheidstesten en -modellen. Toch kon Ivie me makkelijk overtuigen van de meerwaarde van het Insights model. De resultaten waren dan ook verbluffend accuraat, en helemaal niet wat ik in gedachten had. Het was super nuttig om over elkaars verschillen te leren en tips te krijgen over onze onderlinge communicatie. Ivie is super vlot en sympathiek en wist de aandacht makkelijk de hele dag vast te houden!

At Leuven MindGate, we’ve regularly organized workshops and seminars centered on various HR topics. These have included project management, leadership skills, intercultural habits at the office, and motivating your employees. Each time we called upon Ivie Cardinaels and each time she delivered. Ivie and her Visionata team colleagues do a great job; she consistently receives higher evaluation scores than the vast majority of our speakers. Behind the scenes is also a pleasure. Everything is on time, in good order, and well-appointed. We’re exceedingly happy with our Visionata experience.

Zelden iemand gezien die zo haar topic ademt en volledig naadloos overgangen maakt tussen verschillende onderwerpen en 1000 profielen. Ivie weet op echt elke vraag een zinnig antwoord te geven. Ons team heeft heel wat geleerd over mekaars persoonlijkheid, wat voor een nog leukere samenwerking zorgt. Fijne sessie!

VeroTech is een community van ingenieurs. Dankzij de ingenieursachtergrond van Ivie slaagt zij erin onze ingenieurs te begrijpen en nieuwe inzichten aan te reiken inzake communicatie, samenwerking en persoonlijke ontwikkeling. Ivie is een straffe energieke dame die zich kan aanpassen aan tal van situaties en persoonlijkheden. Of het Insights training of individuele coaching of themadagen Ivie slaagt erin met de juiste focus de doelstellingen te bereiken met een vleugje humor.

“Met veel energie en enthousiasme bezorgt Ivie jou een leerrijke en sfeerrijke ervaring.

Ivie is een bom energie die jou op een enthousiaste manier een beter inzicht aanleert over wie je bent en wat jij met jouw talenten kan bereiken”

Lisa Hermans
KBC

Na een intense periode op het werk leerde ik Ivie kennen … en zij leerde mij mezelf kennen. Ivie kan bijzonder goed luisteren en begrijpt meteen waarover je het hebt en wat je bedoelt. Ze reikt je op die manier middelen aan waarin je het volste vertrouwen hebt om de werkpunten aan te pakken én die effectief werken. Vanaf het eerste kennismakingsgesprek had ik een goede klik met haar; ik heb mijn tranen gedeeld en zij heeft me terug doen lachen en geloven in mezelf. Bedankt Ivie, je bent een fantastische madam, ik heb elke sessie gefascineerd naar je geluisterd!

Karolien Vandeveegaete
Imec