Samen naar het best mogelijke resultaat

Niemand fungeert als een eiland. Het verschil in een project, de snelheid en kwaliteit van een resultaat wordt vaak beïnvloedt door de onderlinge samenwerking. In de onderstroom van deze samenwerking gebeurt er vanalles.

Als coach valt het ons op dat ieder teamlid vaak in essentie hetzelfde wil: Samen het best mogelijke resultaat bereiken. Teamcoaching kan dan een verfrissende manier zijn om de neuzen in dezelfde richting te krijgen en vooruit te kijken als een (h)echt team.

  • Wil je een proces starten om deze onderstroom binnen jouw team te onderzoeken?
  • Wil je een essentieel gesprek onder je collega’s starten om vooruitgang te boeken?
  • Wil je samen gedragen en met overtuiging 1 team vormen?

Als deze vragen je bezig houden, fasciliteren we met plezier dit proces voor je. Afhankelijk van je vraag werken we een aangepast programma uit. De mogelijkheden zijn eindeloos!

Wat levert het op?

Klanten hebben na een teamcoachingsessie vaak weer terug zin om er samen in te vliegen. 

  • Het zorgt voor opluchting als zaken die ‘hangen’ benoemd kunnen worden op een respectvolle manier onder neutrale begeleiding.
  • Er is achteraf veel meer begrip voor elkaars gebruiks- aanwijzing waardoor acceptatie en samenwerken evidenter worden.
  • Het team heeft een duidelijk doel afgesproken met concrete acties om de samenwerking te versterken of om men weet concreet wat men kan herhalen dat de samenwerking ten goede komt.

ZIN gekregen in een TEAMCOACHING met Visionata?

Leuk! We kunnen niet wachten om jouw team te coachen.

Neem contact met ons op via ons contactformulier of via mail naar ivie@visionata.be